AVtalet med alfavision är undertecknat & nya rutiner vid felanmälan angående TV & Bredband

Under vecka 9 blev det nya avtalet undertecknat med Alfavision som under sig har Sydantenn & Riksnet som kommer leverera både TV och bredband till alla som tecknar upp sig.

Med det nya avtalet tar de även över kostnaden för ”fiberboden”

Den tråkiga nyheten är dock att pga av vårt slitna nät så kommer uppgraderingarna av nätet inte vara klart så att man kan ansluta sig förrän den 1/5-20.

Det nya priset avser både grundutbudet i TV + bredband 1000MB/1000MB som kommer ligga på 350kr/månad och där ingår årsavgiften till Alfavision.

Alfavision kommer att skicka ut anslutningsavtal till alla boende i vår samfällighet inom kort så att man kan teckna upp sig om man vill ansluta till avtalet.

För alla som har betalt årsavgiften till Alfavision som ansluter sig till den nya tjänsten så kommer det beloppet att korrigeras retroaktivt under året.

Om man är nöjd med TV-delen idag och inte vill ha något bredband behöver man inte göra någonting, då detta berör alla som även vill ha bredband via Alfavision.

Där kommer säkert många som har frågor om det nya avtalet & så fort vi vet mer så kommer vi skriva fler uppdateringar här på vår hemsida, om man inte redan är ansluten till nyhetsmejlet som skickas ut varje gång hemsidan uppdateras så skicka ett mejl till lerberget2@gmail.com med namn och adress så läggs ni till på listan tills ni själva inte längre vill vara med på den.
Om ni har frågor redan nu så är det bara till att kontakta Jonas Jeppsson eller skicka mejl till föreningens mejl så svarar vi på frågorna så fort vi kan.

Ny rutin vid felanmälan av TV & bredband är att man kontaktar Jonas Jeppsson först så tar han hand om ärendet, skulle inte han lösa problemet så tar han det vidare så att vi får en bättre koll över eventuella fel inom samfälligheten. Skulle han mot förmodan inte svara på mobilen så lämna gärna ett meddelande så ringer han upp så fort han kan. Vill man inte ringa så går det bra att mejla honom på kechee@gmail.com eller samfällighetens mejl lerberget2@gmail.com som båda kollas dagligen.

Eventuella felskrivningar kommer att korrigeras så fort de upptäcks och nya utskick görs till alla som är anslutna till nyhetsmejlet.

MVH Styrelsen